poster

Jungle Boy

Jungle Boy (1996)

Guionista: Laura Shepherd

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Opiniones de los usuarios: 10/10

SINOPSIS

Zli krivolovci ulovili su tigra, ali nisu znali da će im se na putu naći Mali Tarzan, koji će spasiti i osloboditi svog prijatelja. Mali Tarzan je dječak koji živi u džungli, a njegovi najbolji prijatelji su životinje. Priča o dječaku u džungli koji je spasio tigra ubrzo se proširi i dođe do gospođe Weatherbee. Naime, gospođa Weatherbee je prije mnogo godina na istom tom mjestu izgubila sina te posumnja da je Mali Tarzan njezin davno izgubljeni sin.
Mali Tarzan zabavni je animirani igrani film za djecu nastao 1996. godine. Redateljica ovog filma je Laura Shepard, inače poznata redateljica mnogih animiranih filmova i serija za djecu, poput planetarno popularnih 'Medvjedića dobrih srca'. Unatoč mnogim verzijama popularnog lika Tarzana, djeca svih uzrasta sigurno će zavoljeti i Malog Tarzana te njegove lude avanture.

Imágenes

Jungle Boy

Reseñas


Sin reseñas

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.