Skandal u Nairobiju

NAIROBI AFFAIR (1984)

Drama | Estados Unidos
Guionista: Marvin J. Chomsky

Donde mirar
El programa no está disponible en el país
Clasificación: 5.2/10

SINOPSIS

Rick Cahill (J. Savage) radi za kenijsku vladu - hvata krivolovce koji ubijaju slonove radi bjelokosti. Njegov otac, Lee Cahill (C. Heston), nekad i sam slavni lovac, sada radi kao vodič safarija. Otac i sin nisu u dobrim odnosima još otkako je Lee napustio Rickovu majku. Razlog za suparnički odnos leži, uza sve ostalo, i u lijepoj Anne Malone (M. Adams), Rickovoj bivšoj, a Leejevoj sadašnjoj djevojci. Iako je Rick upozorava da će patiti uz Leeja, Anna ne želi slušati upozorenja, jer je nijedan muškarac, pa ni Rick, nije volio kao što je voli Lee...

Uz uzbudljivu ljubavnu priču i napetu akciju, film je iznimno vizualno atraktivan i raskošan, osobito u prizorima lova kroz kenijska prostranstva, te u scenama s narodom Massaja. Film je režirao Marvin J. Chomsky (Korijeni, Anastasia), redatelj koji je osvojio čak četiri Primetime Emmyja, za TV filmove i serije Inside the Third Reich, Holocaust, Attica, Petar Veliki. Sam je za sebe u šali rekao da je dobio nagrade za filmove o povijesnim događajima koji se nikad nisu smjeli dogoditi.

Reseñas


Sin reseñas

Iniciar sesión

TvProfil utiliza cookies para proporcionar una mejor experiencia de usuario y funcionalidad del sitio. Puede encontrar más información sobre las cookies aquí: política de privacidad.