INHALT

Kolažna emisija koja će svakog radnog dana na određeni način prikazati živote poznatih. U Premijeri ćete imati priliku zaviriti u domove naših poznatih, prvi ćete saznati gdje su i što rade, ali i njihove najintimnije ispovijesti. Bit ćemo prvi koji će pohoditi sva gradska događanja, pratiti ona poznata.
Najgledaniji kratki format o slavnima, premijerna emisija već dvije godine ruši rekorde gledanosti, a premijerne kamere uvijek su na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ekipa emisije pripremila je pravo iznenađenje za vjernu publiku - posebno izdanje koje ne smijete propustiti.
Posebno izdanje sadržavat će najzanimljivije ličnosti, priče i teme koje su ostavile utjecaj tog tjedna.
- Pokušat ćemo svaki tjedan u udarnoj sati rekapitulirati sve što se događalo tijekom tjedna, ali osim toga, aktualne teme koje su uzburkale sve strasti proći će i udarni skener, rekao je urednik i voditelj emisije Ognjen Nestorović.
Ognjen Nestorović i Tijana Prica za vas će sažeti najaktualnije priče koje su obilježile protekli tjedan. Bavit će se ekskluzivnim pričama, intervjuima s crnogorskog primorja, ali i popularnim trendovima kojima je javnost zaokupljena, kao i svim događanjima u regiji.

Fotos

PremijeraPremijeraPremijeraPremijera

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.