INHALT

Ružica (Nina Nešković) dolazi iz sela kraj Kragujevca - svojeglava je, odlučna i ustrajna u svojim namjerama. Upisuje veterinu, a napušta obiteljski dom i odlazi u Beograd kako bi se brinuo o majci (Isidora Minić) i ocu (Aleksandar Srećković Kubura), koji je nevjeran i usamljen. Po dolasku u poznati "Studenjak", Ružica upoznaje Nevenu (Tamara Šustić), djevojku iz sela u blizini Zrenjanina. Odlučna i odlučna, Nevena dolazi u Beograd kako bi iz korijena promijenila svoj život. Bivši dečko Stevan (Nikola Šurbanović), sebično i nepromišljeno pokušava je zadržati za sebe. Ružica i Nevena otkrivaju da će biti cimerice, no njihov mir u maloj studentskoj sobi poremetit će dolazak Marine (Bojana Stojković) - snalažljive i neposredne djevojke, koja je spremna na sve kako bi postigla svoj cilj. Marina studira produkciju na Fakultetu dramskih umjetnosti, glumi Beograđanku i skriva svoje porijeklo. Shvativši da su bez novca, tri djevojke odlučuju pronaći posao u lokalnoj radnji brze hrane, a kako će proći intervju s vlasnikom, saznajte ove subote u prvoj epizodi serije "Preživjeti Beograd". Ružica, Nevena i Marina upoznaju trojicu momaka, vječitog studenta Kokija (Lazar Nikolić), Crnogorca Jablana (Nemnja Rafailović) i razmaženog momka s Dedinja Žanka (Dejan Maksimović), koji će unijeti dinamiku na samom početku njihovog boravka u Beogradu. . Između Ružice i Žanke odmah će se roditi simpatije, a njihovu vezu kroz sve peripetije s kojima se mladi susreću u vezama sjajno je oživio iskusni scenarist Đorđe Milosavljević.

Fotos

Preživeti BeogradPreživeti BeogradPreživeti BeogradPreživeti BeogradPreživeti BeogradPreživeti BeogradPreživeti BeogradPreživeti Beograd

Rezensionen


Keine Bewertungen

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.