INHALT

Emisija Slučajevi X, koja se nedjeljom u 22 sata emitira u programu Hayat TV-a, jedna je od najgledanijih u BiH, prepoznatljiva je i van granica naše domovine. Ova specijalistička emisija tretira tamnu stranu života u Bosni i Hercegovini i regionu. Tamo gdje policija ide s upaljenim rotacijama, Slučajevi X dolaze s kamerom. Slučajevi X su specifičan format TV-emisije i prvi kriminalistički magazin u našoj zemlji. Od prve emisije skreće veliku pažnju gledalaca gotovo svakom novom epizodom. I to traje već godinama, od 2007, što potvrđuje gledanost emisije, ali i milionski pregledi na Youtubeu.
Primarni cilj emisije jeste da u mladima ne podstiče želju da idu stranputicom, odnosno putem kriminala, da shvate da kriminal nije model ponašanja koji je društveno prihvatljiv.
Vremenom, zbog društvenog doprinosa, Slučajevi X su postali višestruko nagrađivana emisija. Gotovo da nema policijske agencije ili uprave u BiH koja, zbog navedenog, nije Slučajevima X javno dodijelila specijalna priznanja i zahvalnice.
U proteklih devet sezona emitovanja emisije, naše priče pripremali smo detaljno i danonoćno. Prikazivali smo realne i napete reportaže o radu svih policijskih agencija. Pristustvovali smo policijskim akcijama te prikazivali snimke koje ste imali priliku gledati samo u Slučajevima X . Emitovali smo priče iz više od 50 bh. gradova i mjesta.

Fotos

Slučajevi XSlučajevi X

Rezensionen


Keine Bewertungen
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.