Pietro (Terrence Hill) je voditelj tima rendžera u gradiću San Candido, šumski čovjek koji nosi bolnu tajnu. Bio je legenda planine, penjač sposoban osvojiti najteže vrhove sve dok ga tragičan nesretni slučaj nije dubinski obilježio. Otad mu se život promijenio, Pietro se povukao u planine kako bi se smirio i pronašao sebe.
Osluškujući vjetar Pietro može predvidjeti ne samo gdje se nalaze zamke raštrkane po šumama, već i one koje život pruža. Njegovo kraljevstvo je park koji okružuje San Candido, u podnožju Dolomita, čiji bijeli vrhovi pružaju smirujući pogled na začaranu mirnoću mjesta. Sa svjetlucavih krovova drvenih kuća smještenih u ulicama nanizanima oko glavnog trga uzdižu se pjenasti oblaci dima iz dimnjaka. Kada nahrupi zima sa snijegom i ledom, mjesto se pretvara u bijelo more iz kojeg šume i planine izviru poput malenih otoka. Zaštita života i prirode ovog područja životna je misija našeg junaka.
Sasvim suprotan stil života vodi Vincenzo (E. Ianniello), napuljski policajac u usponu karijere, naviknut na frenetičan gradski ritam. On juri prometnim ulicama hvatajući zločince, ubacuje se inkognito među kriminalne bande, razotkriva raspačavanje droge. Dobio je promaknuće u planine kako bi ga se riješili, no ondje Vincenza smeta pretjerana mirnoća i usporenost. On ne dijeli Pietrovu viziju, a ponajviše je u stalnom sukobu sa Silviom (G. Bermani Amaral), veterinarkom koja surađuje s rendžerima a sudjelovat će i u slučajevima koje će voditi Vincenzo. Taj se sukob s poslovnog prenosi i na privatni plan budući da dijele smještaj u kojem su policajci i rendžeri.
Istražujući neobične i ponekad bizarne slučajeve, Vincenzo je prisiljen dešifrirati tragove skrivene u prirodi, a susret s Pietrom i njegovom filozofijom navest će Vincenza da zavoli ova začarana mjesta i njihov jezik u tolikoj mjeri da počne sumnjati u svoj prethodni život.
Oko glavnih likova izgrađen je svijet planinskog gradića s njegovim neobičnim likovima i tradicijom: od bivšeg šumara Felicina, zvanog "Stijena" (F. Salvi), Pietrove desne ruke, koji živi s energičnom sestrom Assuntom (K. Ricciarelli), do Hubera (G. Pozzoli) policajca koji je sanjao uniformu rendžera i imat će brojne probleme pri uspostavljanju odnosa s novim, temperamentnim šefom, Vincenzom.
Serija spaja legendarnost nezaboravnih junaka vesterna s pregršt drame i pustolovina smještenih u scenarij prirode iz bajke. Krimić je to i komedija, drama i romansa, potka prijateljstva i tajni koje izviru iz prošlosti, spoja prirode, životinja i ljudi povezanih nitima bogate pustolovne priče.

Brodcasts on channels:

HR Fernsehen  HTV1  Duna TV  

Was on channels:

SWR  SR  RAI 1  MDR  Sat.1 Emotions  BR  RAI 2  RAI 3  RAI Storia  

Nächste Folgen:

Sonntag
03:30
Die Bergpolizei, ep. 37, Der Weg der Wahrheit
Sonntag
04:25
Die Bergpolizei, ep. 38, Tödliche Fracht
Tomorrow
10:14
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3, ep. 2 ®
Tomorrow
15:15
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3
Dienstag
10:15
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3, ep. 3 ®
Dienstag
15:14
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3
Mittwoch
10:15
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3, ep. 4 ®
Mittwoch
15:15
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3
Donnerstag
10:17
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3, ep. 5
Donnerstag
15:12
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3
22.10.21
10:14
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3, ep. 6
22.10.21
15:09
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3
25.10.21
10:17
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3, ep. 7
26.10.21
10:17
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3, ep. 8
27.10.21
10:17
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3, ep. 9
28.10.21
10:17
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3, ep. 10
29.10.21
10:17
Die Bergpolizei - Ganz nah am Himmel 3, ep. 11
EMPFEHLUNG
 • Strike Back (2010)

  Sonntag
  image
  Mit modernster Technik, psychologischem Gespür für ihre Gegner und geballter Feuerkraft machen die Elitesoldaten Jagd auf den entflohenen Terroristenführer Omair...
 • Seattle Firefighters - Die jungen Helden (2018)

  Sonntag
  image
  Follows the men and women of a Seattle firehouse.
 • Batman (1966)

  Sonntag
  image
  Wealthy entrepreneur Bruce Wayne and his ward Dick Grayson lead a double life: they are actually the crime-fighting duo Batman and Robin. A secret Batpole in the...
 • Hawaii Five-0 (2010)

  Sonntag
  image
  Das Verbrechen schläft nicht - und es macht auch vor dem Paradies nicht halt. Als zeitgemäße Neuauflage des Kultkrimis "Hawaii Fünf-Null" (1968-1980) stellt...
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: privacy policy.