Napeta i neizvjesna priča o neočekivanom povratku Andree Mascija, najmlađeg sina stare dinastije proizvođača vina koji je pobjegao prije deset godina, nakon tragične smrti svojeg brata Riccarda, u obitelji Masci izaziva snažni potres koji će bespovratno uzdrmati sve te na vidjelo iznijeti sve mračne i neizbrisive tajne.
Kad se Andrea Masci vrati u Mezzocoronu nakon deset godina izbivanja i šutnje, ništa nije kao prije. Obiteljska vinarija, društvo Santangelo, koja je bila ponos cijelog mjesta sad je na rubu bankrota. Emma, Andreina majka, direktorica i vlasnica društva, učinit će sve da se ne mora odreći zemlje koja oduvijek pripada njezinoj obitelji.
Nažalost, čini se da nema drugog izbora nego prodati je Meinaru, holdingu kojim upravlja Olga von Brurer, odlučna i tajnovita njemačka poslovna žena. Do svega je došlo samo zato što je Emma tijekom posljednjih deset godina, poduprta ljubavlju i blizinom svojeg supruga Michela, slijedila san svojeg sina Riccarda koji je poginuo u nesreći malo prije nego što je Andrea netragom nestao: proizvesti jedinstveno vino od stare i rijetke sorte teroldego. To je zapečatilo propast društva. Na plodno tlo nije naišlo ono što je govorio Neri, stari i mudri agronom društva Santangelo, kao ni protivljenje najstarijeg sina Jacopa koji je ostao uz nju. Emma, pogođena starim patnjama, nije željela za to ni čuti. Ni za što nije željela čuti ni Silvia, mlada Riccardova supruga koja je ubrzo nakon muževe smrti saznala da je trudna. Pod težinom tuge, deset godina živjela je samo za sina Paola, svoju jedinu radost.
Andrein povratak i njegova odluka da uskrati vlastiti potpis za prodaju vinarije sruči se na obitelj poput vihora i uništi njezinu ionako već slabu ravnotežu. Emma, unatoč tomu što joj je srce ispunjeno radošću zbog Andreina povratka, ne uspijeva mu oprostiti što je pobjegao i to upravo u trenutku kad ga je obitelj najviše trebala. Jacopo, koji je u međuvremenu postao mjesni načelnik i najveći zagovornik prodaje društva, strahuje da bi Andreina odluka mogla naštetiti njegovoj političkoj karijeri i budućnosti njegovih dviju kćeri i supruge Biance. Taj se strah, nažalost, ispostavi potpuno opravdanim. Upravo zbog toga, odlučuje ući u izopačeni pakt s Olgom von Brurer i postati njezin saveznik potajno se urotivši protiv roditelja i brata. Andrein povratak najviše pogađa Silviju. U njoj je on pobudio strašne muke koje ni s kim ne može podijeliti. Krivnju o kojoj su njih dvoje šutjeli deset godina. Zanijekanu ljubav koja se ogleda u Paolovoj nevinosti koji se odmah veže za Andreu kao da mu je otac. A Andrea bi mu to zaista mogao i biti. Da se oslobodi krivnje koja ga pritišće, Andrea odlučuje spasiti društvo i ostvariti san svojeg brata Riccarda: proizvesti jedinstveno i plemenito vino. Vino kakvo njegova majka nije uspjela stvoriti. Kako bi u tome uspio, mora se boriti s bezumnom tvrdoglavošću Olge von Brurer koja je, nadvladana željom za osvetom zbog starog i zaboravljenog čina, spremna na sve da bi se domogla vlasništva nad društvom Santangelo. Prije svega, morat će smognuti snage da pogleda u oči vlastitim demonima i da prizna istinu čime riskira gubitak svega. Pa i majčine ljubavi. Kao i Paolove. No, Andrea zna da nema druge.

Es war auf den Kanälen:

RAI 1  

EMPFEHLUNG
 • Die Eifelpraxis (2016)

  image
  Krankenschwester Vera (Rebecca Immanuel) strebt einen beruflichen Neuanfang an. Zusammen mit Kind und Kegel zieht sie von der Berlin in die Eifel. Doch bereits am...
 • Hotel Heidelberg (2016)

  image
  Im idyllisch gelegenen „Hotel Heidelberg“ muss sich Junior-Chefin Annette Kramer (Ulrike C. Tscharre, später: Annette Frier) nicht nur mit den wachsenden...
 • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

  image
  Im Gegensatz zu „Auf Streife“ zeigt dessen Ableger nicht nur den Alltag normaler Streifenpolizisten, sondern auch die etwas spezielleren Einsätze von...
 • Euphoria (2019)

  image
  A look at life for a group of high school students as they grapple with issues of drugs, sex, and violence.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.