poster

5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig: zabavni talk show

5.com s Danielom (2019)

Unterhaltung, Talkshow | Kroatien

INHALT

Ovoga petka gostuju pjevačica i "žena za sva vremena" Zdenka Kovačiček i "lovac" Dean Kotiga. Zdenka će nam otkriti što će sve sadržavati njezina autobiografija te što očekuje od Dore 2020., a Dean će nam otkriti sve o svom modnom izričaju te kako se sprema za ovogodišnji show "Zvijezde pjevaju".
Urednice projekta: Gordana Škaljac Narančić i Daniela Trbović
Sadržaj je dostupan i na multimedijskoj platformi HRTi.

Fotos

5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig5.com s Danielom: Zdenka Kovačiček i Dean Kotig

Rezensionen


Keine Bewertungen
EMPFEHLUNG
  • Subotom popodne - BH

    image
    Talk show zabavnog karaktera koji se osim glazbom bavi i drugim zanimljivostima iz svijeta zabave i javnog života.
  • Ami G show (2009)

    image
    Prvi late night show u Srbiji! Smijeh do suza... Šarmanti Ognjen Amidžić uvijek uz najaktualnije goste u studiju. Moderan večernji show dovodi najpopularnije...
  • Good Morning Britain (2014)

    image
    Britain's weekday breakfast show on the latest news, weather and sports as well as offering information on entertainment, health and money.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.