Opatija: Koncert "Samo jednom se ljubi" - sjećanje na Ivu Robića: prijenos


INHALT

Ovogodišnji "Glazbeni dani HRT-a" počinju koncertom Jazz orkestra HRT-a s gostima pjevačima Samo jednom se ljubi - sjećanje na Ivu Robića, koji prenosimo iz Centra Gervais u Opatiji na HTV1 i HRA2.
9. ožujka bit će 20. obljetnica smrti Ive Robića, pjevača i autora koji je tijekom života ostvario impresivnu domaću, ali i međunarodnu glazbenu karijeru. Isto tako je impresivna i njegova diskografska ostavština, kao i trag koji je ostavio na domaćoj zabavno-glazbenoj sceni i popularnoj kulturi druge polovice 20. stoljeća.
Uz Jazz orkestar HRT-a i dirigenta Mirona Hausera čut ćemo neke od najpoznatijih hitova, kojih se sjećamo u izvedbi vrsnoga interpreta Ive Robića: Samo jednom se ljubi, Tebi, grade moj, Ta tvoja ruka mala, Zbog čega te volim, Golubovi, Jabuke i trešnje, Jesenska ruža, Stranci u noći, Sedamnaestogodišnjoj, Tiho plove moje čežnje, "8" Ching-Ching-Ching, More, moje Jadransko more, Mala djevojčica (Tata, kupi mi auto) kao i neizostavni Morgen i Serenada Opatiji.
Uz Jazz orkestar HRT-a nastupaju: Jacques, Marko Tolja, Goran Karan, Matija Cvek, Boris Štok, Gina Damjanović iz Detoura, Nika Turković, Šajeta i djevojčica Klara Srok, Ivana Srbljen, Gelatto Sisters i Ana Opačak.
Voditelj projekta: Tomislav Štengl

Moderator: Robert Ferlin
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.