Ranjene ptice je projekt producenata serije Elif, koja je postigla uspjeh na cijeloj planeti. To je svojevrsni garant kvaliteta i kvantiteta nove serije iz njihove radionice. Tematika je aktualna i srceparajuća, a u fokusu su djeca koju zlobnici koriste na ulici za prosjačenje.
Priča slijedi dvoje siročadi u bijegu od nemilosrdnog kriminalca koji pokušava napraviti novi život u Istanbulu. Ranjene ptice vrte se oko brata i sestre između dva svijeta: ulice njihovog rođenja i luksuzne vile obitelji Metehanoglu. Meryem je snažna, lijepa mlada žena koja je posljednjih pet godina odgajala svog "mlađeg brata" Ömera. Njen očuh Durmuš, namjeravao je prodati dijete, ali odveden je u zatvor prije nego što je mogao dovršiti prodaju. Meryem e uspjela sačuvati Ömera od ulice, tako što je radila danju i noću kako bi osigurala pristojan život za oboje. Iako zna da je dječak sin utjecajnog industrijalca i da je otet u borbi za vlast nad kontrolom obiteljskog carstva, to joj je daleko u podsvijesti. Povezanost sa svijetom njegova biološkog oca dovodi Ömera i Meryem u avanturu, jer su se neočekivano ponovno spojili s Leventom, čovjekom koji je mislio da više nikada neće vidjeti svog sina.
Preslatkog dječaka Omera igra Emre Mete Sönmez, kojemu je ovo prvo glumačko iskustvo. Producentica serije Inci Gulen kaže: “Dječak je pravo zlato. Svi su ga glumci odmah zavoljeli, a njegov talent je na tragu onoga kojeg je u tim godinama imala Isabella Damla iz serije Elif.“ Njegovu požrtvovnu sestru utjelovljuje prelijepa Gizem Arıkan. U seriji nastupa i jedan od najzgodnijih turskih glumaca nove generacije Ali Yasin Özegemen, koji je radio kao model i bio natjecatelj turskog Big Brothera. Ponovno će se negativne uloge prihvatiti prezgodna Cemre Melis Çınar koju smo također gledali u seriji Elif kao Arzu.

Brodcasts on channels:

OBN  

Nächste Folgen:

heute
16:10
Wounded Birds 1, ep. 199 ®
heute
20:50
Wounded Birds 1, ep. 200
Tomorrow
16:10
Wounded Birds 1, ep. 200 ®
Tomorrow
20:50
Wounded Birds 1, ep. 201
Freitag
16:10
Wounded Birds 1, ep. 201 ®
EMPFEHLUNG
 • Akte X - Die unheimlichen Fälle des FBI (1993)

  Mittwoch
  image
  This television series follows the adventures and lives of FBI agents investigating those cases that involve the paranormal or previously unsolved (especially by...
 • In aller Freundschaft (1998)

  Mittwoch
  image
  This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
 • Zlatni dvori (2016)

  Mittwoch
  image
  From the golden fields of Slavonia about love between a country girl and a young rich man.
 • Slasher (2016)

  Mittwoch
  image
  Slasher is a Canadian-American television drama-anthology series starring Katie McGrath. Slasher is the first own-produced series by U.S. TV channel Chiller and...
TOP-LISTEN

Anmelden

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: privacy policy.