Prostrani ograđeni pašnjaci, velike stajske zgrade, kao i impresivni pastusi, kobile i ždrebad krase saveznu ergelu lipicanaca Piber u Štajerskoj. Evu Herzig gledamo u glavnoj ulozi kao uspješnu poslovnu savjetnicu Katharinu Lenz koja se uskoro treba udati za svog muškarca iz snova. No onda se sve promijeni. Nakon smrtnog slučaja u obitelji Katharina preko noći postaje voditeljica ergele Piber i time gazdarica stotine lipicanaca. Milijunski posao s desecima suradnika u rukama žene - prvi put u tradicijom bogatoj i slavnoj povijesti ergele. To nije jednostavna baština za Katharinu koja kao jedina žena u starosjedilački muškom svijetu mora shvatiti da se nitko ne može boriti za nešto, a da pritom ne stekne neprijatelje.

Uloge tumače Eva Herzig, Thomas Unger, Christoph von Friedl, Juergen Maurer, Julia Cencig, Franz Buchrieser i još mnoge poznate glumice i glumci. Scenaristi su Martin Ambrosch i Agnes Pluch, a seriju su režirali Walter Bannert i Holger Barthel.

Es war auf den Kanälen:

HR Fernsehen  Romance TV  ORF2  MDR  HTV1  DasErste  

EMPFEHLUNG
 • Familie Dr. Kleist (2004)

  image
  Geschichten rund um das turbulente Leben der sympathischen Patchwork-Familie Dr. Kleist.
 • Ferne and Rory's Teeny Tiny Creatures (2021)

  image
  Ferne and Rory's Teeny Tiny Creatures sees animal experts Ferne and Rory help children understand the tiniest creatures.
 • The Dumping Ground (2013)

  image
  Spin-off of the British hit TV series The Story of Tracy Beaker (2002) based on the best-selling novel by Jacqueline Wilson. In a children's home known as the...
 • Unomattina (1986)

  image
TOP-LISTEN

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.