poster

SI8N8

SI8N8 (2006)

Action, Horror, Thriller | Belgien, Niederlande

Wo zu sehen
Show in Land nicht verfügbar
Bewertung: 5.5/10

INHALT

Osamnaestogodišnja studentica Kristel posvađa se sa svojim ocem, kriminalistom i psihologom, na dan svoje maturalne večeri. Svađa će izazvati fatalni sudar i u tom će sudaru njezin otac poginuti. Rastrgana grižnjom savjesti i progonjena slikama mrtvoga oca, Kristel se počinje baviti očevim istraživanjem o serijskim ubojicama osamnaestoga i devetnaestoga stoljeća, osobito Andriesom Martiensom, koji je osuđen na smrt zbog umorstva nekoliko mladih.
Nastojeći se boriti sa svojom tugom, Kristel pođe s prijateljima na put i nada se da će usput moći uzeti očeve stvari iz muzeja, napuštena rudnika iz 19. st., gdje je provodio svoja istraživanja o Martiensu. Martiens i nekolicina drugih osuđenika radili su u rudniku kao tzv. vatrogasci: kriminalci koji bi osjetili opasan plin, zapalili ga i - ako bi preživjeli eksploziju, bili bi poomilovani. No nitko to nikada nije preživio. Ali Martiensov duh živi u rudniku i želi ponovno ubiti. Nazočnost Kristel i njezinih prijatelja, koji namjeravaju
prenoćiti u rudniku, izazvat će noćnu moru kaosa i ubojstava. Noćas je Noć pokolja.

Rezensionen


Keine Bewertungen

TvProfil verwendet Cookies, um die Benutzerfreundlichkeit und Funktionalität der Website zu verbessern. Weitere Informationen zu Cookies finden Sie hier: datenschutzerklärung.