poster

Maddie's Do You Know?: Hamster Wheel and Insect Hotel

Do You Know? (2016)

приключенски, забавни, образователен, деца | Обединеното кралство
Режисьори: Paul Kittel, Darren Coates

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата

SEASON: 1

EPISODE: 1 - Hamster Wheel and Insect Hotel

Синопсис

Maddie meets some furry friends and creepy crawlies. She visits a pet shop and uses a special night-vision camera to find out how a hamster wheel works and how far a hamster can run in a single night. Next, Maddie visits a factory to see how an insect hotel is made from wood and bamboo and uses a slow-motion camera to show how a drill creates holes in the wood for the insects to hide in.

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Неразгаданите архиви на НАСА (2012)

    image
    A look is taken at exclusive NASA footage and firsthand accounts of mysterious fly objects from astronauts and scientists are presented.
  • Спасители на диви животни (2020)

    image
    Индия е една от страните с най-голямо биоразнообразие в света, но населението от 1,3 млрд. души се конкурира с природата за пространство. Самоотвержен екип...
  • История.bg

    image
    ИСТОРИЯ.BG е проект на БНТ1, посветен на значимите събития и личности от историята на България. Националната медия отбелязва по-важните за България исторически...
  • Širom svijeta

    image
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.