Рейтинг: 8.6/10
Потребителска оценка: 9.5/10
(71 глас)

Дејвид Сашет го остварува најдобриот приказ на славниот Белгиец на Агата Кристи, бидејќи со голем жар се предал на истражување. Ги прочитал сите романи, кратки раскази и парчиња во кои Поаро е главен лик. Ја извлекол секоја карактеристика и создал досие со кое би се гордеел и ликот на Кристи, кој е опседнат со детали, уредност и логика. Најмногу благодарение на него, милиони луѓе го засакаа или одново се заљубија во ексцентричниот детектив, кој обожава добри пралини и пред сѐ ги цени малите сиви клетки.

Излъчване по канали:

Pickbox TV  

Беше по каналите:

bTV Cinema  

Следващи епизоди:

Днес
9:19
Случаите на Поаро 12, еп. 2, сериал
Днес
17:49
Случаите на Поаро 12, еп. 3, сериал
Днес
0:19
Случаите на Поаро 12, еп. 3, сериал
утре
9:30
Случаите на Поаро 12, еп. 3, сериал
утре
18:45
Поаро 12, еп. 4
утре
0:20
Поаро 12, еп. 4
събота
10:30
Поаро 11, еп. 4
събота
12:05
Случаите на Поаро 12, еп. 1, сериал
събота
13:35
Случаите на Поаро 12, еп. 2, сериал
неделя
12:00
Случаите на Поаро 12, еп. 3, сериал
неделя
13:30
Поаро 12, еп. 4
понеделник
10:15
Поаро 12, еп. 4
понеделник
17:50
Поаро 13, еп. 1
понеделник
23:55
Поаро 13, еп. 1
5.12.23 г.
9:25
Поаро 13, еп. 1
5.12.23 г.
17:50
Поаро 13, еп. 2
5.12.23 г.
23:55
Поаро 13, еп. 2
6.12.23 г.
9:20
Поаро 13, еп. 2
6.12.23 г.
17:50
Поаро 13, еп. 3
6.12.23 г.
23:55
Поаро 13, еп. 3
7.12.23 г.
9:20
Поаро 13, еп. 3
7.12.23 г.
17:50
Поаро 13, еп. 4
7.12.23 г.
23:50
Поаро 13, еп. 4
8.12.23 г.
9:25
Поаро 13, еп. 4
8.12.23 г.
17:05
Поаро 13, еп. 5
8.12.23 г.
23:55
Поаро 13, еп. 5
9.12.23 г.
11:15
Поаро 13, еп. 1
9.12.23 г.
12:45
Поаро 13, еп. 2
9.12.23 г.
14:15
Поаро 13, еп. 3
10.12.23 г.
13:00
Поаро 13, еп. 4
10.12.23 г.
14:30
Поаро 13, еп. 5
ПРЕПОРЪКИ
 • Забравени досиета (2003)

  image
  Lilly Rush is a Philadelphia police detective working for the department's homicide squad and being assigned "cold cases:" crimes that were committed many years...
 • Синя кръв (2010)

  image
  Blue Bloods follows the lives of the NYPD's First Family of Law Enforcement: the Reagans. Frank, the Police Comissioner and son of former PC Henry Reagan, must...
 • От местопрестъплението (2000)

  image
  “Истрага на местото на злосторството” е криминалистичка драма која решава злосторства со помош на форензички процедури. Серијата ги следи настаните на група...
 • Престъпни намерения (2005)

  image
  Напната криминалистичка серија за една елитна екипа профилирачи кои анализираат дел од најизопачените мозоци на сериските убијци од целата земја, обидувајќи се да...
ТОП СПИСЪЦИ

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: политика за поверителност.