Рейтинг: 6.5/10
Потребителска оценка: 7.7/10
(35 votes)

Синопсис

Muškarac i žena se zaljubljuju jedno u drugo, dok se staraju o detetu onog drugog tokom haotičnog dana.
Ona je arhitekta koju zanima samo karijera i „supermama“, koja se nosi sa svim izazovima samohrane majke u Njujorku. On je preterano zaposleni uvodničar dnevnog lista i otac svakog drugog vikenda, koji se bavi nezakonitostima u Gradskoj većnici. Kako je u prošlosti često bio izneveren, skoro je potpuno izgubio veru u ljude, osim predivne petogodišnjakinje; i misli da su žene sasvim u redu... sve dok se drže na emotivnom odstojanju. Kada njih dvoje slučajno nalete jedno na drugo tokom haotičnog dana, jedino što im je zajedničko su identični mobilni telefoni. Poslednje što im je potrebno je da se mešaju u tuđe živote, poslove i decu. Poslednje što očekuju je privlačnost. Ali pre nego što su i postali svesni toga, njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo.

Снимки

Един прекрасен денЕдин прекрасен денЕдин прекрасен денЕдин прекрасен денЕдин прекрасен денЕдин прекрасен денЕдин прекрасен денЕдин прекрасен денЕдин прекрасен денЕдин прекрасен денЕдин прекрасен денЕдин прекрасен денЕдин прекрасен денЕдин прекрасен ден

Рецензии


Няма отзиви

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.