Рейтинг: 5.3/10
Потребителска оценка: 8/10

Синопсис

Колку далеку би оделе за да добиете се што од секогаш сте сакале? Се што ви било некогаш потребно? Што ако го дадете единственото што уште го немате? А вашата најдобра пријателка и комшика има две прекрасни деца кои ве обожаваат? Што ако вашата најдобра пријателка и комшка ја убијат, а вие ги прифатите нејзините деца? Кој би се посомневал дека би отишле толку далеку само за да имате се што сте сакале во животот? Нејзиниот сопруг? Вашиот сопруг? Вашите комшии во слепата улица?

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • A Shriek in the Night (1933)

    image
    Pat Morgan and Ted Kord are rival newspaper reporters always trying to outscoop each other. They join together to solve a series of murders being committed in an...
  • Англичанинът (1999)

    image
    Изключително избухлив и опасен англичанин отива в Лос Анджелис, за да намери човека, когото смята за отговорен за смъртта на дъщеря си.
  • Десет малки негърчета (1945)

    image
    Seven guests, a newly hired personal secretary and two staff are gathered for a weekend on an isolated island by the hosts, the Owens, who are delayed. At dinner,...
  • Who Killed Teddy Bear (1965)

    image
    In New York, a disco hostess is stalked by a sexual predator and she requests help from a vice squad detective who takes a personal interest in the case.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.