poster

Роден да се състезава

Born to Race (2011)

екшън | Съединени щати
Режисьори: Alex Ranarivelo

Къде да погледнем
Показването не е налично в държавата
Рейтинг: 5.9/10

Синопсис

Born To Race is the story of Danny Krueger, a rebellious young street racer on a collision course with trouble. After an accident at an illegal street race, he is sent to a small town to live with his estranged father, a washed up NASCAR racer. When Danny decides to enter the NHRA High School Drags, he's forced to seek his father's help in taking down the local hot shot.

Снимки

Роден да се състезава

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Дни на грохот (1990)

    image
    Талантлив автомобилен състезател с гореща външност получава своя шанс да се научи как да бъде победител…
  • Крийд: Сърце на шампион (2015)

    image
    В това своеобразно продължение на поредицата за Роки, бившият шампион Балбоа (Силвестър Сталоун) се е оттеглил от активна състезателна кариера и работи като...
  • Роки Балбоа (2006)

    image
    Решен да си върне някогашната слава, оттеглилият се от бокса Роки планира да се завърне на ринга за няколко мача пред местна публика, без да се вдига излишен шум....
  • Гориво в кръвта (2001)

    image
    Млад шофьор в средата на състезателния сезон чувства, че животът му се разпада по шевовете. Бивш шампион е повикан, за да му помогне.
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.