Синопсис

Cute-as-a-button Sandra Bullock is a homemaker who learns that her husband and best friend are having an affair. The so-called best friend reveals this information on a national chat show, leaving Bullock devastated and disgraced. Heading back to her small hometown in Texas, she seeks refuge with her eccentric mother.
Laconic Harry Connick Jr., a former high-school classmate, attempts to bring Bullock out of her depression and win her heart. He has, you see, been carrying a torch for her since they were kids.

Снимки

Надежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обичНадежда за обич

Рецензии


Няма отзиви

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.