poster

Разходка в парка

Just A Walk in the Park (2002)

комедия, драма, романтичен, спортен, трилър | Канада, Съединени щати
Режисьори: Steven Schachter

Рейтинг: 5.4/10
Потребителска оценка: 9/10

Синопсис

A dog-handler is invited to house-sit a penthouse apartment for one of his rich clientèle. While there he meets a dog-loving neighbor and sparks fly. The only trouble is that she assumes he is the rich owner of the apartment, an assumption that he does not want to correct.

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Мъж на годината (2006)

    image
    Комик, който води нова сатирична програма, решава да се кандидатира за президент и бива избран, благодарение на грешка в компютъризирана машина за гласуване.
  • Гроги от любов (2002)

    image
    Бари Иган е собственик на малък склад и има седем сестри. Обидите, които понася от тях, са причина за чести гневни избухвания. Една нощ Бари звънва на номер за...
  • Джери Магуайър (1996)

    image
    Спортният агент Джери Магуайър (Том Круз) ще трябва да разбере дали може да продължи кариерата си и в същото време да остане верен на себе си.
  • Имало едно време: История за Пепеляшка (1998)

    image
    Ако историята за Пепеляшка е по истински събития, то тя би звучала по начина, разказан от Анди Тенант. Даниел е единствената дъщеря на френски благородник –...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.