Рейтинг: 7.3/10
Потребителска оценка: 10/10
(9 votes)

Синопсис

Скуби-Ду и остатокот од дружината борци против духови посетуваат еден мал земјоделски град каде сите се подготвуваат за годишната прослава на жетвата за Ноќта на вештерките. Секако, работите не се баш такви какви што изгледаат бидејќи морничавото пченкарно поле на градот е опседнато од еден гавран, кој е оживеан од проклетството на една вештерка! Дали вечно гладните херои Скуби-Ду и Шеги ќе можат да престанат да јадат доволно долго за да ја решат оваа мистерија?

Сценарист: ,
Продуценти: Alan Burnett, Victor Cook
Времетраене: 22 мин

Снимки

Скуби-Ду и морничавото страшилоСкуби-Ду и морничавото страшило

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Малкият дракон Кокосчо: Приятели завинаги (2014)

    image
    Малиот змеј Кокос блуе оган, но не успеал да го положи испитот по летање и не може да оди на излет со неговото одделение. За да биде уште полошо, за казна е...
  • Лешникотрошачката и кралството на лакомс (2015)

    image
    Бъдни вечер е и децата от Силберхаус с нетърпение очакват да започне празненството. Мари и Фриц си играят в детската стая, когато пристига кръстникът им...
  • Drifting (2017)

    image
    A fishing day between a son, a father and a grandfather. They are speaking about an absent mother, who becomes present. A call is received.
  • Bashta (2012)

    image
    When did you last talk with your father? Will you ever ask him about those things that hurt you?
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.