Рейтинг: 5.7/10
Потребителска оценка: 7/10
(14 votes)

Синопсис

Макс Барбър (Робърт Де Ниро) и партньорът му Уолтър (Зак Браф) са разорени второразредни филмови продуценти и сериозно са го закъсали - мафиотският бос Реджи Фонтейн (Морган Фрийман) им диша във врата и си иска парите. За да спаси себе си и Уолтър, Барбър е принуден да продаде единствения велик сценарий, който някога е имал, и то на бившия си стажант Джеймс Мур (Емил Хърш), който вече е продуцент на хитови филми. По време на първия снимачен ден актьорът, изпълняващ главната роля, умира при злополука и Мур се сдобива с огромна сума пари от застраховката. На Барбър му хрумва, че може да направи същото. С Уолтър започват да снимат уестърн по ужасен сценарий, а за главната роля наемат изпадналия актьор Дюк Монтана. Проблемът е, че Дюк Монтана не може да бъде убит така лесно.

Снимки

Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"Убийство за "Оскар"

Рецензии


Няма отзиви
Препоръки
  • Руби и Куентин (2003)

    image
    A tough criminal is arrested after hiding the loot from a Paris armored truck robbery. A talkative dimwit befriends him in prison and escapes with him - chased by...
  • Един не чул, друг не видял (1989)

    image
    Дейв е глух, а Уоли е сляп. Те стават свидетели на убийство, но Дейв само е видял какво се е случило, а Уоли само е чул.
  • Precipice (2016)

    image
    A tourist’s body is found in the mountains. The investigation closes in on the residents of a nearby seemingly peaceful town.
  • Малък човек (2006)

    image
    Калвин е джудже и крадец, който е принуден да се преструва на бебе, за да си върне откраднат диамант от дома на бездетна двойка. Животът не пеленаче обаче се...
Топ списъци

Впиши се

TvProfil използва бисквитки, за да осигури по-добро потребителско изживяване и функционалност на сайта. Повече информация за бисквитките можете да намерите тук: Политика за поверителност.