OPIS

Jednosatni pregled najvažnijih zbivanja u politici, biznisu, društvu, zabavi i sportu u Srbiji, regionu i svetu. Slađana Slavković vam donosi događaje iz drugog ugla sa dobro poznatim gostima u nepoznatom svetlu, uz pitanja koja bi gledaoci postavili.
"Osvrt" je nedeljna emisija u kojoj će voditeljka otvoreno razgovarati o društvenim, kulturnim i mnogim drugim fenomenima i pojavama. Specifičnost ovog magazina nije samo u izboru tema, već i u načinu na koji će se o njima govoriti. Slađana će ugostiti umetnike, književnike, naučnike, aktiviste, glumce, sportiste, političare koji će svojim stavovima i nesvakidašnjim opservacijama zaintrigirati gledaoce u udarnom terminu.
“Osvrt” je emisija u kojoj će se voditeljka osvrnuti na događaje o kojima se pričalo u prethodnoj nedelji. Ovo nije emisija rezervisana samo za političke ili samo za zabavne teme. Pričaće se o “aferi špijun” ali i o presudi za starateljstvo sina Severine i Milana Popovića.
"Osvrt" upotpunjuje programski sadržaj B92 televizije, a njegov ritam će pratiti interese i želje publike, ali će i širokim spektrom otvorenih pitanja ponuditi nešto sasvim novo na medijskoj sceni Srbije. Na kraju svakog "Osvrta" sledi iznenađenje, ekipa će slikom biti na najlepšim mestima na svetu.

Slike

Osvrt

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Daily Report

    image
    News programme.
  • La tarde en 24 horas (2010)

    image
  • Kulturni dnevnik (2015)

    image
    Pratite Kulturni dnevnik. Emisija je presek najznačajnijih vesti iz umetnosti, kulture, ali i pop-kulture, dizajna, novih tehnologija... Novinari, dopisnici,...
  • Vesti MRT

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.