SEZONA: 1

EPIZODA: 84

OPIS

Jakov je zabrinut za Adelu koja nesuvislo govori kako se boji da bi mogla nešto napraviti. Eva komentira sa Sofijom Kristijanovu poruku. Ivan je zbunjen pronašavši Adelu kako sjedi sama u mračnom stakleniku. Sara i Lara savjetuju Juliji da se za sastanak trebala odjenuti izazovnije, ali njoj je bitnije dobiti riječ potpore od Andrije, koju ovaj put nije dobila. Višnja moli Loretu da joj potajno skuha ručak za Kronija, ali se iznenadi njezinim odgovorom. Sonja za ručkom upita Otta kako se može ponašati kao da se ništa nije dogodilo. Skoko je zatečen kada Julija na sastanku predstavi opravdani razlog zbog kojeg Jablanovo mora zadržati status grada. Eva naleti na Kristijana i prizna mu kako je ljuta na njega zbog poruke i kako je izbrisala njegov broj iz mobitela. Loreta ostane zatečena kada Kroni od nje zatraži savjet u vezi Višnje. Lada iznenadi Sonju kod Višnje u dućanu kazavši joj kako je lijepo što se pomirila s Ottom prije nego on ode iz Jablanova. Lara napomene Andriji kako je Julijina prezenatacija dobro prošla, ali kako misli da je tužna jer nije bilo njega. Sonja se naljuti na Otta što joj nije rekao da namjerava otići iz Jablanova. Nataša zatekne Jurana pokraj polja s bačvama otrovnog herbicida.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.