SEZONA: 1

EPIZODA: 77

OPIS

Karlo ipak nije stigao na spoj s Augustinom zbog čega je pomalo zabrinut. Kristijan i Irena dogovorili su s Ivanom termin za veliku feštu. Fra Ante je ljut što fra Jakov i dalje ne odustaje od rješavanja Romaninog problema, sad još proučava i kazneni zakon. Eva moli Andriju da malo ostane s njom u pustom pansionu jer se osjeća izgubljeno i usamljeno. Sofija se zabrine kada joj Karlo kaže da radi dvije smjene kako bi zaradio i napokon otišao od kuće. Julija naleti na Skoku (Darko Janeš) koji traži od nje da razgovaraju. Otto iznenadi Sonju svojim posjetom komentirajući kako misli da se s Juranom neće dobro provesti, ali mu Sonja odgovori da joj nitko, pa ni on neće sada kvariti sreću. Fra Jakov uzalud moli Jurana da na sudu svjedoči protiv Romaninog supruga. Augustina pristane otići s Matejem na kavu. Sofija se slaže da se Nataša ne bi trebala petljati u Romanin brak i probleme, ali ih Eva iznenadi kada kaže da ni zabrana kakve joj Juran postavlja ne bi trebalo biti u braku. Vidjevši Skoku kod Julije u uredu, Andrija krene porazgovarati s njim. Otto se žali Ladi na svoje probleme sa Sonjom. Julija i Andrija su zabrinuti jer su uvidjeli koliko Skoko može biti opasan.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.