SEZONA: 1

EPIZODA: 75

OPIS

Svi ostanu iznenađeni, a Eva u šoku kada na otvorenju pansiona Irena objavi da su se ona i Kristijan vjenčali. Sonja se ponaša djetinjasto i neprestano traži od Jurana nekakvu potvrdu da će njih dvoje na kraju biti zajedno. Kristijan primjeti Evine reakcije na vijest o njegovu vjenčanju s Irenom. Fra Jakov traži od Nataše da mu pomogne u vezi Romaninog problema s nasilnim suprugom. Sofija promatra kako Kroni obavlja svoj novi posao, dočekuje prve goste na recepciji. Irena povjeri Adeli kako je bila u pravu kada je sumnjala na Evu i Kristijana jer je Eva nakon što je čula vijest pobjegla s otvaranja vlastitog pansiona. Julija izbjegava neugodni susret sa Skokom (Darko Janeš). Eva prizna zabrinutoj Sofiji da ne želi razmišljati što bi bilo da je samo dan ranije priznala Kristijanu svoje osjećaje jer će tako samu sebe izludjeti. Fra Jakov je ogorčen što i nakon što su ga prijavili policiji ne mogu poduzeti više i zaštititi Romanu od supruga. Čuvši Ivanov razgovor, Sonja dođe na ideju kako ubrzati Kristijanovu propast.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.