SEZONA: 1

EPIZODA: 1

OPIS

Pred nama je nova dokumentarna serija A Porina dobiva, u izvršnoj produkciji Unisona, krovnog saveza glazbenih udruga. Kroz 12 epizoda upoznat ćemo živote glazbenika, koji su svojim radom ostavili neizbrisiv trag u hrvatskoj glazbi kao i izvan granica Hrvatske, ispričane kroz uspomene o njima koje su podijelili njihovi kolege, suradnici i prijatelji.
Zamisao je serije dokumentirati ove velike životne priče, upoznati s njima mlađe naraštaje ali i otkriti neke nove životne slike onima koji su ih poznavali.
U prvoj epizoda je priča o jednom od najboljih i najpopularnijih pjevača koje je Hrvatska ikada imala. Težak put, politička stigma, obožavanje publike, zabrane nastupanja, ljubav za obitelj i domovinu, sve je to odredilo život i karijeru Vice Vukova.

Scenarist:

Slike

A Porina dobiva... Vice VukovA Porina dobiva... Vice VukovA Porina dobiva... Vice VukovA Porina dobiva... Vice VukovA Porina dobiva... Vice VukovA Porina dobiva... Vice Vukov

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.