poster

Znanstveni krugovi

Znanstveni krugovi (2013)

dokumentarni | Hrvatska

OPIS

Institut 'Ruđer Bošković' slavi 70. rođendan. Što ga je obilježilo u sedam desetljeća, kako se razvio i pred kojim se izazovima nalazi?
Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, u skladu sa svjetskim trendovima, provodi digitalizaciju svoje građe. Jedan od noviteta koji pruža korisnicima je i nedavno otvoren Digitalni laboratorij.
Nedavno objavljena monografija donosi presjek više od pola stoljeća arhitektonskog stvaralaštva profesorice emerite Hildegard Auf Franić, projektantice, pedagoginje i dobitnice mnogih priznanja i nagrada.
Novinarke: Sandra Pavković, Mirjana Srhoj, Maja Vađić

Slike

Znanstveni krugoviZnanstveni krugovi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Globalna Hrvatska (2018)

    image
    O ulozi medija u izgradnji demokratskog društva često se lome koplja. Golemo je njihovo značenje u kriznim situacijama poput ove uzrokovane pandemijom...
  • Putnici

    image
    Putujte s nama uz emisiju "Putnici" na kanalu Al Jazeera Balkans.
  • Länderspiegel (1969)

    image
  • Lepše od Pariza

    image
    Sve je više sela u Srbiji koja postaju turističke destinacije. Mnogima je zato teško da odaberu gde da provedu odmor. Zato smo mi tu da vam pomognemo. Emisija...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.