SEZONA: 4

EPIZODA: 122 - Phineas And Ferb S4 Ep122

OPIS

Animirana serija sa kanala Disney XD "za sve od 7 do 107" (fanova serije ima među svim starosnim grupama) koju su radili Dan Povermire i Jeff "Swampy" Marsh, ljudi koji su ranije radili na serijama The Simpsons, Family Guy, Spongebob Squarepants, King of the Hill... Oni ovu seriju opisuju kao neki miks Family Guy i Sunđer Boba.
Dva polubrata iz naslova, koji žive u fiktivnom gradiću Danville-u, na letnjem su raspustu i svakog dana se dovijaju kako da provedu taj dan. Pošto su obojica genijalci za pravljenje raznih stvari, u stanju su da urade i/ili naprave mnogo toga. Imaju stariju sestru (Candace) koja ih stalno tužaka kod njihove mame, ali nikad ne uspe da joj pokaže šta rade. Imaju i ljubimca kljunara koji se zove Perry i koji vodi dvostruki život kao tajni agent koji se bori protiv ludog naučnika po imenu Heinz Doofenshmirtz.

Slike

Phineas i FerbPhineas i Ferb

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.