OPIS

Ekipa emisije “Na mestu zločina” autora Mašana Lekića prikazuje potresne ispovesti, izveštaje sa suđenja, ekskluzivne priče o kriminalu, i verodostojne rekonstrukcije zločina.
Kao i do sada, u rubrici “U akciji sa…” očekuju vas uzbudljive akcije pripadnika policije, vojske, hitne pomoći.
Autor poznatog serijala „Dosije“ Mašan Lekić, donosi nam još jedan format iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora - „Na mestu zločina sa Mašanom“.
Za razliku od Dosijea, ova emisija ima dinamičniju formu i prati najaktuelnije događaje iz crne hronike, a ekipa emisije, na čelu sa Lekićem, danonoćno prati službe koje se bore protiv kriminala i spasavaju živote - od hitne pomoće do specijalnih jedinica.
Ovo je dramatičan prikaz rada nadležnih službi i njihovih napora da spreče, pomognu i reše mnogobrojne slučajeve koji su nažalost, postali svakodnevica.
Uz rekonstrukciju, analize i izjave svedoka slučajeva koje potresaju Srbiju i region, veoma interesantan deo emisije biće praćenje rada interventih i specijalnih jedinica, žandarmerije ali i drugih službi koje se takođe bave spasavanjem ljudskih života kao što su Gorska služba, hitna pomoć i vatrogasna služba. Poseban akcenat je na slučajevima koji još nisu rešeni ali i pričama o nestalim ljudima. "Pokušaćemo, uz pomoć gledalaca, da ih pronađemo ili uđemo u trag", rekao je svojevremeno Mašan Lekić.
O tome koliko napora iziskuje realizacija ovakvog formata, autor objašnjava: „U odnosu na Dosije, koja je igrano-dokumentarna forma, ovde je cela ekipa u konstantnom pokretu i 24 sata budna kako bi gledaocima što vernije prikazala postupak rešavanja određenih slučajeva u toku nedelje. Naše ekipe su podeljene i non-stop dežuraju u celoj Srbiji. Zbog svega toga, ova emisija je zahtevnija u realizaciji, mora mnogo brže da se radi i deluje na terenu“.

Slike

Na mestu zločina

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ubistva pod svetlima stadiona (2022)

    image
    Showing the shocking, tragic crimes that rocked and divided tight knit high school football devoted communities, when football is the lifeblood of the town, and...
  • Mrtvačka tišina (2016)

    image
    A snap of a twig. A rustling leaf. In the woods, myth, urban legend, and horror collide with real-life killers. Transporting viewers into a vortex of dark mystery...
  • Neriješeni slučajevi (2017)

    image
    Emisija "Neriješeni slučajevi" prati detektive i članove obitelji koji su zahvaljujući predanosti ponovno otvorili slučajeve koji su godinama stajali u ladicama i...
  • Aufgeklärt - Spektakuläre Kriminalfälle (2017)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.