SEZONA: 1

EPIZODA: 61

OPIS

Svi su šokirani viješću o zaraženim poljima osim Jurana koji teško skriva sreću. Eva napomene Karlu da ništa neće reći Sofiji ako joj odmah objasni o čemu se radi. Ruža se i dalje nada kako je Nikola definitivno odustao od razvoda. Sonja ostane zatečena kada joj Adela saopći vijest o Natašinoj trudnoći, te ju upozori da prestane to što radi s Juranom. Na iznenađenje svih, Stjepan prizna krivicu za zarazu pepelnicom. Julija se zabrine kad ugleda Andriju s masnicom na oku, te se na njegovo iznenađenje ponudi staviti mu oblog. Lovro teško skriva očaj na vijesti o Natašinoj trudnoći. Irena zaključi da s obzirom da je sve rađeno po propisima, pepelnica samo može biti podmetnuta. Lada ipak primjećuje da je Lovro nekako čudan i odsutan, te ga iznervira svojim zapitkivanjem. Eva i Sofija zadovoljne su županovim posjetom pansionu. Julija mudro napomene Višnji kako Eva planira dovesti u Jablanovo nekakve alternativce koji propovijedaju slobodnu ljubav.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.