SEZONA: 1

EPIZODA: 60

OPIS

Juran je zatečen Natašinom viješću da je možda trudna. Nikola u svojim crnim mislima dovršava posao kod Vitezovića i jedva čuje dok mu Ivan priča kako je, otkako je opet na nogama, dobio nevjerojatnu količinu energije. Ivan primjećuje da je Nikola loše volje, te inzistira da se opet nađu svi zajedno - on i Adela, i Nikola i Ruža. Na Ružino pitanje je li ipak odlučio ostati, rastrojeni Nikola ne zna kako bi joj odgovorio. Nataša veselo prizna Ladi da je možda trudna. Ivan, Kristijan i Juran dogovaraju se u vezi berbe koja bi trebala biti jedna od najuspješnijih u zadnjih nekoliko godina. Andrija ohrabruje Lovru i Karla govoreći im kako će on riješiti problem s kamatarom Žaretom. Sofija ostane zatečena kad joj utučeni Nikola prizna da se radi o Adeli. Nataša se zabrine kada joj doktor kaže da je trudnoća rizična jer je prošlo premalo vremena od uzimanja kontracepcije. Kada ponovno stigne Žare s prijateljima pokupiti novac od Karla, dočeka ga Andrija i nastane opća tučnjava. Adela pokušava pronaći utjehu u razgovoru s fra Jakovom. Okupivši sve u kući Vitezović kako bi im obznanili vijest o Natašinoj trudnoći, u kuću uleti Stjepan govoreći da su im polja zahvaćena pepelnicom.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.