OPIS

Oni su kreativni, oni su neustrašivi, oni žive i stvaraju po svom. Beskopromisno, bez zadrške, posve otvoreno, i uvijek unatoč ili baš uprkos očekivanjima svoje okoline. Oni su Free Spirits.
HRT i koprodukcijski partneri okupljeni pod okriljem EBU-ove stručne skupine za multikulturu ove zime predstavljaju novu seriju Free Spirits o običnim, a opet posve neobičnim ljudima koji su se usudili boriti se za svoje ideje, svladati strahove, pronaći sasvim nove načine komunikacije i ispričati vam svoje priče.
Od osobenjaka s portugalskih otoka daleko u Atlantskom oceanu, preko inspirativnih priča iz Nizozemske i Hrvatske do dirljivih i fascinantnih sudbina iz Bangladeša, Free Spirits govore o snazi ljudskog duha i vječnoj potrazi za slobodom.

Slike

Free SpiritsFree SpiritsFree SpiritsFree SpiritsFree SpiritsFree SpiritsFree SpiritsFree SpiritsFree SpiritsFree SpiritsFree SpiritsFree SpiritsFree SpiritsFree Spirits

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.