SEZONA: 3

EPIZODA: 3

OPIS

Jednu od najprestižnijih nagrada za inovacije u Europi inicirao je Europski patentni ured (EPO) 2006. u čast izumiteljima i izumiteljskim timovima čiji pionirski rad nudi rješenja za neke od najvećih izazova našeg vremena. Kako bi se kvalificirali za nagradu, predloženi izumi moraju zadovoljiti specifične kriterije, uključujući i taj da izumitelj treba imati bar jedan europski patent za izum koji mu je odobrio Europski patentni ured.

Slike

Nagrada za europskog izumitelja: Antonio Corredor CarlosNagrada za europskog izumitelja: Antonio Corredor CarlosNagrada za europskog izumitelja: Antonio Corredor CarlosNagrada za europskog izumitelja: Antonio Corredor CarlosNagrada za europskog izumitelja: Antonio Corredor CarlosNagrada za europskog izumitelja: Antonio Corredor CarlosNagrada za europskog izumitelja: Antonio Corredor CarlosNagrada za europskog izumitelja: Antonio Corredor Carlos

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.