SEZONA: 1

EPIZODA: 6

OPIS

Život imućne porodice Karasu izgleda idilično, iako skriva tajnu koja će iz temelja promijeniti živote glavnih aktera serije. U centru pažnje je mlada Akča Jilmaz, djevojka čija se majka bavila prostitucijom. U želji da njen sin ima bolju budućnost, Akča se odriče majčinstva i daje ga na usvajanje. Šule, snaha bogate prodice Karasu, usvaja dječaka, daje mu ime Efe i obećava mu obezbijediti svijetlu budućnost.
Međutim, kad pet godina poslije Šule rodi sina, stvari se promijene. Efe, koji je do tada ispunjavao veliku prazninu, u Šulinim očima postaje višak. Ta Šulina promjena privuče i reakciju njenog muža Alija Kemala, pa se njihov odnos sve više počinje narušavati. Šule, koja je svojevremeno, zahvaljujući Efeu, uspjela zadržati Alija Kemala, sada je, opet zbog Efea, na rubu da izgubi muža. Uz pritisak koji i Asije vrši na nju, kreće na put bez povratka. Odlučuje se riješiti Efea o kojemu se pet godina brinula i odgajala ga. Međutim, njen se plan pokvari kada u njihove živote uđe Efeova prava majka Akča.

Slike

DijeteDijeteDijeteDijeteDijeteDijeteDijeteDijete

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.