SEZONA: 1

EPIZODA: 53

OPIS

Adela zanijemi ugledavši Ivana kako polako hoda prema njoj. Karlo razgovara s Lovrom o Ladi, koji mu kaže da ju je htio već ostaviti ali je bila utučena zbog fra Ante. U kući Vitezović vlada pravo veselje zbog Ivana, jedino je Adela odsutna i zabrinuta. Trgne je Nikolin poziv i ona mu priopći novost zbog koje će morati promijeniti svoju odluku da ostavi Ivana. Karlo svoje probleme s kamatarom povjerava Lovri koji mu savjetuje da smjesta proda motor kako bi vratio bar dio duga. Adeli je sve teže slušati Ivana koji joj ponosno govori kako se više neće morati ponižavati brinući se za njega i kako joj je zahvalan za brigu koju je prema njemu pokazala sve ove godine. Eva pokušava među Vjekinim dokumentima pronaći još neku informaciju o nesreći kada stigne Andrija. Zanima ju što će on raditi sada kada je obavio sav posao vezan za restauraciju pansiona. Eva pokušava dobiti Stelu na telefon, ali javlja joj se tajnica. Nikola utučeno sjedi na klupi kada mu se oprezno približi Sofija. On joj povjeri kako gaji osjećaje prema drugoj ženi.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.