SEZONA: 1

EPIZODA: 48

OPIS

Lovro u nevjerici čita Ružinu poruku u kojoj piše da ih ostavlja. Eva ga smiruje, moraju odmah reagirati. Julija se pokušava koncentrirati na posao ali je Robert ljubi i odvlači joj pažnju. Dok Ruža nestrpljivo čeka autobus u nadi da će neprimjetno otići iz Jablanova, sustignu je Eva i Lovro. Otto prenosi Ladi dobru vijest, fra Ante je prebačen s intenzivne njege, bolje mu je. Adela se brine za Augustinu i Karlov utjecaj na nju i njezino učenje. Stela teško skriva pred Sofijom da je na iglama zbog Robertove ljubavne poruke. Traži od njega da odmah ostavi Juliju. Ruža je potpuno iznenađena Evinom ponudom za suradnju s kojom će obje profitirati. Izgleda da su pronašle zajednički jezik. Adela oklijevajući prizna Ireni da Ivan napreduje s hodanjem. Zadovoljan Stelinim odgovorom, Robert zadovoljno nastavlja igrati tenis s bezbrižnom Julijom. I Nataša i Augustina jako su zabrinute zbog Lade jer se Lovro prema njoj ponaša kao kreten, a ona to ne vidi. Žele popričati s njim. Eva tješi Stelu zbog Roberta i ona se sjeti da je potpuno zaboravila na zapisnik koji je stigao iz policije i koji moraju odmah pročitati.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.