poster

Filinta

Filinta bir osmanli polisiyesi (2014)

povijesni | Turska

OPIS

Mustafa se odlučuje žestoko suprotstaviti Bratstvu, pronaći kidnapovanu djecu i osvetiti smrt kadije Gijasettina. U tome djelimično uspijeva. Zarobljava neke njihove članove među kojima je i Farah, djevojka koja je u tekiju došla kao učiteljica. Ne može se pomiriti sa činjenicom da je takva osoba član Bratstva i odlučuje saznati ko je ona zapravo, zbog čega se Dželal zavjetuje na osvetu... Uloge: Onur Tuna, Cem Uçan, Kamil Güler, Hakan Yufkacigli, Nur Fettahoglu, Asena Tugal

Slike

Filinta

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Ku Klux Klan: An American Story (2020)

    image
    A look back at years of largely unpunished violence committed from 1865 to the present day by the Ku Klux Klan, the "oldest terrorist group in the United States".
  • Šešir profesora Koste Vujića (2013)

    image
    Priča je ovo o nevjerovatnom profesoru njemačkog jezika Kosti Vujiću i razredu maturanata Prve muške gimnazije u Beogradu, koju su pohađali Mihailo Petrović Mika...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.