SEZONA: 1

EPIZODA: 2

OPIS

Leonardo da Vinci je neosporno jedna od velikih povijesnih figura. Često ga opisuju kao univerzalnoga genija i jedan je od simbola renesanse. Iako je zbog svoje Mona Lise u cijelom svijetu poznat kao slikar, bio je i inženjer, astronom, filozof. Kad je ostario, postao je tužan i ogorčen, često povučen u sebe, šutljiv i očajan. No iako su ga razdirale unutarnje sumnje, svejedno je jedan od najsvjetlijih primjera ljudskog duha svih vremena.

Slike

Veliki majstori slikarstva: Leonardo Da VinciVeliki majstori slikarstva: Leonardo Da VinciVeliki majstori slikarstva: Leonardo Da VinciVeliki majstori slikarstva: Leonardo Da VinciVeliki majstori slikarstva: Leonardo Da VinciVeliki majstori slikarstva: Leonardo Da VinciVeliki majstori slikarstva: Leonardo Da VinciVeliki majstori slikarstva: Leonardo Da Vinci

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Iskušenja divljine (2018)

    image
    Neki od najvećih spektakala prirode su životinje u pokretu. Na kopnu, u zraku i u moru, mnoge se životinje moraju seliti da bi preživjele.
  • Eko perspektive

    image
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.