SEZONA: 1

EPIZODA: 157

OPIS

Saša je uz svog slomljenog oca koji krivi sebe što ranije nije prozreo Tamaru i Luku. Šokirana Tamara saznaje da je Karlo otkrio njenu vezu s Lukom. Luka uvjerava Tamaru kako će je zaštititi od Karla. Nakon što mu Karlo ukine sve bankovne kartice, Luka govori Ireni kako moraju požuriti sa uništenjem njegovog oca. Jelena saznaje da je suspendirana i da odmah mora napustiti bolnicu, jer je lagala o Tamarinom pobačaju. Jelena i Tamara shvaćaju da iza Jelenine suspenzije stoji Karlo.
Irena suočava Božidara vezano za nasilje nad Igorom. Božidar ne zna što će Irena napraviti s kompromitirajućom informacijom o njemu. Nada se ne može pomiriti s Lolinim premještajem. U njoj raste strah za Lolu pogotovo kad čuje da je Božidar pretukao Igora.
Valentina je sve uvjerenija da su Maja i Filip skupa, a Ksenija misli da je Valentina ljubomorna na Maju i Filipa.

Slike

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.