poster

Supertalent

Supertalent (2009)

glazbeni, reality show | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 6

OPIS

Nakon pet audicijskih emisija u kojima su se imali priliku predstaviti kako talentirani tako i manje nadareni kandidati, slijedi obrat. Ovotjedni 'Supertalent' poseban je po tome što ćemo od žirija, koji će se još jednom prisjetiti nastupa, iz prve ruke čuti i konačnu odluku o tome kojih je pedeset natjecatelja pokazalo najveći talent. Osim konačnog odabira žirija o tome kojih će pedeset kandidata prepustiti na milost i na milost glasovima gledatelja, doznat ćemo i je li hrvatska zapravo plesačka nacija. Gledatelje očekuju nastupi ponajboljih hrvatskih plesnih skupina među kojima je konkurencija u ovom talent showu bila najžešća i čiji su nastupi bez konkurencije bili najatraktivniji. Kandidati odabrani u ovom nastavku dobivaju status polufinalista koje ćemo gledati u emisijama uživo, a one će prema dosad viđenom biti bez sumnje pravi spektakl.

Slike

SupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalentSupertalent

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.