Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 19

OPIS

Noéa uhićuju jer je policija pronašla otiske koji ga terete za krađu. Mariela moli Leonarda da mu pomogne. Leonardo je ljubomoran na Lisandra i kaže da je bolje imati plan B jer Lisandro neće uspjeti izvući Noéa iz zatvora. Demián posjeti Noéa u zatvoru i kaže mu da je ondje jer je razvezao jezik. Upozori ga da će Amalia i Lety skupo platiti ako opet propjeva. Otac Daniel saznaje da je Demián optužio Noéa za krađu. Odlazi k njemu i potuče se s njime. Kaže mu da su mu dozlogrdila njegova zlodjela. Sara ih ugleda i razdvoji. Otac Daniel joj ispriča što se dogodilo. Demián uspije nagovoriti nećakinju Renatu da mu da punomoć kako bi on mogao upravljati njezinim novcem. Denise pronađe Leonardovu bilježnicu u kojoj su skice za Marielin portret. Zaključi da je on zaljubljen u nju. Alonso i Santiego susretnu Marielu. Ona im objasni da je njezin otac poslao Noéa u zatvor kako bi spriječio Letynu prijavu za silovanje.
Originalna priča: Caridad Bravo Adams
Adaptacija i nova verzija: Antonio Abascal, Dante Hernández i Carlos Daniel González

Slike

Lažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srceLažljivo srce

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.