Ocjena korisnika: 7/10
(3 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 145

OPIS

Jelena i Saša ponovno se zbližavaju u svojim nevoljama. Lola se dolazi prijaviti na policiju. Jelena moli oprost od Saše i shvaća da se Lola žrtvuje za sve. Nada se uznemiri kada sazna da je Lola već na policiji.
Irena predlaže Tamari da u „rušenju“ Karla potraže Božidarovu pomoć no ona to odbija. Božidar ne želi pomoći Ireni u istrazi protiv Karla. On upozorava da mora pribaviti bolje dokaze protiv Karla te je uspije malo poljuljati.
Goran misli da može identificirati tijelo otkriveno u mafijaškom obračunu. Goran policajcu otkriva da bi neidentificirani muškarac u mrtvačnici mogao biti njegov brat.
Saša brani Lolu pred Julijom i otkriva da je Lola prepisala Marijinu vilu natrag na njegovo ime. Julija misli da je to samo dio Lolinog plana i govori to Karlu koji se naljuti što Julija ne brine za Sašu. Ana Tomić je ipak živa, dolazi u posjetu kolegici u bolnicu. U lošem stanju, Igor dolazi u bolnicu i Ana mu pomogne.

Slike

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.