SEZONA: 1

EPIZODA: 18

OPIS

Juran spretno uvjeri Natašu u svoju ljubav prema njoj, što se nimalo ne sviđa Sonji. Andrija započinje posao oko restauriranja, ali se na njemu vidi da je bolestan, što brine Evu. Ruža je zabrinuta za Nikolu i za posao koji im u zadnje vrijeme baš i ne ide najbolje. Nikola se slaže s njom da bi možda trebali raditi na proširenju gostionice i poslovanja. Eva sretne Kristijana i slučajno sazna da je on taj koji joj je sredio dozvolu za obnovu. Nije sretna što joj se Vitezovići upleću u sve čega se primi. Nikola je ljut na Karla što ne radi dobro posao koji mu je dao, ali ne želi to reći Sofiji da je ne povrijedi. Karlo je za to vrijeme potajno s Augustinom. Nikola mu kaže da će mu samo zbog njegove majke pružiti još jednu priliku. Eva odluči otići do Vitezovića i zahvaliti Kristijanu na trudu, ipak je preburno reagirala, ali kada dođe, stvari ne krenu najboljim putem. Karlo se povjeri Lovri kako je zabrinut jer će Augustina uskoro morati u Zagreb na faks. Kristijan se ispričava Evi za ponašanje njegove obitelji, ali njihov razgovor čuje Irena. On joj kasnije prizna da je lagao. Doktor Otto savjetuje Juliji da bi malom Petru možda trebala neka muška figura. Julija, Sofija i Eva prestrave se kad ugledaju na podu Andriju u groznici. Julija za to krivi Evu.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.