SEZONA: 1

EPIZODA: 42

OPIS

Veliko finale! Četvero najboljih od najboljih! Tko je od njih najbolji? Večeras kuhaju kao nikada do sada! Čiji će tanjur imati "ono nešto"? Čije će jelo imati nebeski okus? Tko će ludo kombinirati namirnice? Tko će spojiti nespojivo? Na putu do titule najboljega prate ih Ivana Bekavac i David Skoko. Tko je najbolji, i opet odlučuje samo jedan - Tom Gretić!

Slike

Kuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečenKuhan i pečen

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Iskušenja divljine (2018)

    image
    Neki od najvećih spektakala prirode su životinje u pokretu. Na kopnu, u zraku i u moru, mnoge se životinje moraju seliti da bi preživjele.
  • 42 - The Answer to Almost Everything (2021)

    image
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
  • Zapis o selu

    image
    Dokumentarna emisija.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.