poster

Bunt: "Bolesna Štenad"

Bunt (2015)

glazbeni | Srbija

OPIS

Novo izdanje emisije Bunt posvećeno je radu jednog od najvažnijih pank-rok bendova kod nas, bendu "Bolesna Štenad". U 2019. su obeležili 10 godina rada, tim povodom su u Studiju 9 na Košutnjaku uživo izveli četiri numere.
Čućete pesme "Plavuša", "Komšinice", "After" i "Nikad", koje predstavljaju svojevrstan presek njihove dosadašnje karijere.
Beogradski sastav "Bolesna Štenad" nastao je 2009. godine i jedan je od bendova koji su utabali stazu novim generacijama autora osnovanih u zgradi BIGZ-a. Iza sebe imaju 3 studijska albuma: "Loše Loše" (2012), "Desiće se lepe stvari" (2015) i "Gde su te manekenke, gde je taj kokain" (2019).
Poseduju jedinstveni šarm, kako na bini, tako i van nje. Njihova muzika, tekstovi i pojava su kompletno zaokruženi, što ih čini jednim od najkarakterističnijih bendova srednje generacije.
U emisiji ćete videti kako je novinar emisije "Bunt", Stefan Jovčić proveo jedan dan sa bendom "Bolesna štenad" u zgradi Bigza. Takođe, novinarka Katarina Vujović će vam reći nešto više o značaju ovog muzičkog sastava za našu rok scenu.
A autorki "Bunta", Branki Glavonjić, članovi benda "Bolesna Štenad" su tokom intervjua u studiju, između ostalog poverili i - zašto i dalje ne odustaju od početnih stvaralačkih ideja i stavova...
Autor emisije Branka GlavonjićNovinari Katarina Vujović i Stefan JovčićReditelj emisije Miodrag Kolarić

Slike

Bunt: "Bolesna Štenad"Bunt: "Bolesna Štenad"Bunt: "Bolesna Štenad"Bunt: "Bolesna Štenad"Bunt: "Bolesna Štenad"Bunt: "Bolesna Štenad"Bunt: "Bolesna Štenad"Bunt: "Bolesna Štenad"Bunt: "Bolesna Štenad"Bunt: "Bolesna Štenad"Bunt: "Bolesna Štenad"

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.