OPIS

Istraživački magazin “Potraga” otkriva dosad nerazriješene priče običnih ljudi.
Koncept "Potrage" je vrlo jednostavan - jedan slučaj, jedna priča obrađena iz svih kutova sa svim potrebnim informacijama, dokumentima i sugovornicima. Bavimo se svim bitnim životnim pitanjima, zastupamo interese naših gledatelja u borbi za njihova prava s institucijama, istražujemo korupciju i kriminal, otkrivamo sve ono za što bi netko želio da padne u zaborav ili da ostane neotkriveno.
Tim „Potrage“ čine Silvana Menđušić, Danka Derifaj, Ana Trcol, Marijana Čikić, Sanja Čatipović, Ivan Žada i Dario Todorović.

Slike

Potraga - pregled tjednaPotraga - pregled tjednaPotraga - pregled tjednaPotraga - pregled tjedna

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Branitelji danas

    image
    Tjedna 30-minutna emisija namijenjena braniteljima i njihovim aktivnostima u mirnodopskom razdoblju. Kroz ovu emisiju obilježavamo i sve važne datume i obljetnice...
  • Dnevnik 2

    image
  • Scena

    image
    Scena svakodnevno prati i osluškuje puls tri metropole regiona i donosi pregled zbivanja iz Sarajeva, Zagreba i Beograda. Gledaocima donosimo zanimljivosti iz...
  • Kay Burley At Breakfast (2019)

    image
    British early morning news and discussion show airing Monday-Thursday live on Sky News.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.