poster

Treća dob

Treća dob (2009)

magazin | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img

OPIS

Nacija smo koja stari, baš kao i cijeli kontinent. Socijalne, zdravstvene i mirovinske politike već odavno nam zaostaju za stvarnim potrebama. Različite strategije i dugoročni planovi bez konkretnih su rezultata, koliko god na papiru dobro izgledaju, realno nisu provedene. Kakve su stvarne potrebe na terenu, pokazat će istraživanje koje je upravo u tijeku, a o kojem je krenula i medijska kampanja.

Urednik: Anita Hrstić

Slike

Treća dob

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Racemax

    image
    RaceMAX Motorsports is a weekly series showcasing the very best in motorsports from Formula 1 and Indy Car, to the worldŐs most prestigious events in...
  • Dobro je znati (2011)

    image
    Pogledajte zanimljive i inspirativne priče naših sugrađana... U prvoj emisiji magazina "Dobro je znati" pogledajte priču o zagrebačkim studentima - informatičkim...
  • World Of Watersports

    image
    World of Watersports (ŇWOWÓ) is a fast paced one-hour magazine-style series highlighting water-related power, sail and surf action from around the globe.
  • Marketing/Promo ATV KS

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.