Ocjena korisnika: 7.8/10
(4 glasova)

SEZONA: 4

EPIZODA: 23 - As Fast As She Can

OPIS

U potrazi za novim poslom Ted naleti na Stellu i Tonyja, a ubrzo nakon toga Tony se pojavi u njegovom stanu preplavljen osjećajem krivnje jer je Stella zbog njega ostavila Teda pred oltarom. Kako bi se barem djelomično iskupio, Tony ponudi Tedu pomoć u poslu, no on ne pristane, štoviše prizna kako je zbog svega sretan jer je shvatio da je Stella grozna osoba. Tedove riječi potaknu Tonyja na razmišljanje pa on ubrzo odluči prekinuti sa Stellom. Za to vrijeme, Barney saznaje kako je Robin i Marshalla zaustavila policija zbog brze vožnje te kako su oboje uspješno šarmirali policajce i izvukli se od plaćanja kazne pa namjerno divlja po cesti ne bi li dokazao da i on može isto.

Slike

Kako sam upoznao vašu majkuKako sam upoznao vašu majkuKako sam upoznao vašu majkuKako sam upoznao vašu majkuKako sam upoznao vašu majkuKako sam upoznao vašu majkuKako sam upoznao vašu majku

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.