poster

Znanje imanje: U zajednici je lepše i bolje

Znanje imanje

dokumentarni | Srbija

OPIS

U zajednici je sve lepše, bolje i lakše. Bilo da govorimo o porodici, udruženju, zadruzi, komšijama. To je sigurna baza za moćnog pojedinca koji bi trebalo da gradi stabilno društvo.
Zato u ovom izdanju podržavamo projekat "Mionička mlada" i zadrugare iz Kovina, kozare i ovčare iz Boljevca. Zato u ovom izdanju Znanja imanja govore:
Milana Grbić iz Kazahstana, kako je u Mionici našla muža i da želi da unapredi domaćinstvo.
Tešanovići iz sela Đurđevac, imaju četvoro dece i sedmoro unučadi. Kažu da žive svoje snove, preradjuju voće, povrće i maštaju o turizmu.
U tome će da im pomogne Jasna Dragojević. Obišla je pola sveta, sada ima planove da svet dovede u svoj zavičaj.
Porodica Slađana Stefanovića iz sela Lukovo kod Boljevca ponosi se kvalitetom proizvoda od ovaca sa mirisom rtanjskih livada.
Urednik i voditelj: Jasmina Nikitović StojičićNovinari: Ljiljana M. Petrović, Dragana Popov

Slike

Znanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i boljeZnanje imanje: U zajednici je lepše i bolje

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.