SEZONA: 1

EPIZODA: 9 - Serijski program

OPIS

Rejan je prelijepa djevojka iz poznate i najmoćnije porodice u Mardinu, porodice Šadoglu. Iako su njen otac Hazar i amidža Džihan važne figure u njenom životu, najvažnija osoba, ona koja donosi sve odluke je njen dedo Nasuh. Nakon naizgleda slučajnog susreta, Rejan se zaljubljuje u mladića koji se zove Miran, koji je prosi, na šta ona pristaje. Rejan ne sluti da je ta prosidba samo dio plana osvete protiv Rejanine porodice, koju su osmislili Miran i njegova nana Azize, osvete protiv porodice Šadoglu.
Uprkos tome, Rejan i Miran se zaljubljuju jedno u drugo, a da bi spasili svoju ljubav
i ostali zajedno, oni moraju da izgrade budućnost i zaborave na prošlost, ali i da se bore protiv svojih porodica, koje ih žele rastaviti i koje kriju još mnogo opasnijih tajni po Mirana i Rejan.

Slike

Prevrtljivo srcePrevrtljivo srcePrevrtljivo srcePrevrtljivo srcePrevrtljivo srcePrevrtljivo srcePrevrtljivo srce

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Moderna obitelj (2009)

    image
    MODERNA OBITELJ prati klan Pritchett-Dunphy-Tucker, veliku i šarenu obitelj. Zajedno, ove tri obitelji daju nam iskren i često urnebesno smiješan pogled na...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.